Vértes Vendéglő és Fogadó


Üzemeltető: Zimmermann-család
Cím: 8082 Gánt, Hegyalja út 59.
Telefon: +36-22-354-013
Fax: +36-22-354-013
Férőhelyek száma: nagyterem 100 fő, terasz 100 fő
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: www.vertesvendeglo.hu

Kedves VENDÉG!

Engedje meg hogy pár sorban bemutatkozzunk Önnek.
Vendéglőnk családi vállalkozásként működik. Dédszüleink 1915-ben, beszálló kocsmaként (mai söntés) nyitották, majd 1925-ben bővítették egy nagy teremmel, melyek a mai napig eredeti formában láthatók (falak illetve mennyezet.) Nagyszüleink rendíthetetlen szorgalma ,szüleink kitartása jóvoltából, immár negyedik generációs vendéglősként ér bennünket nap mint nap az a megtiszteltetés hogy, egy ilyen nemes feladatnak eleget téve, Önt vendégül láthatjuk.

E szellemben ajánljuk a következőket. Legyen szó étkezésről, szórakozásról, családi, baráti vagy üzleti találkozóról, kikapcsolódásról vagy akár csak egy édes semmittevésről, mi igyekszünk az Ön igényeinek megfelelni. Éttermünk egész évben üzemel mely az egyszerű hétköznapitól az elegáns ünnepig terjed. Akár több száz fős fogadással külső helyszínen is (party service). Fogadónk egy kellemes minden igényt kielégíteni igyekvő szálláslehetőség egy lépésre a természettől, melyet a Vértes hegység ölel körül. A Vértesnek e természetvédelmi területe sokszínűségével, gazdag állatvilágával, csábító túra útvonalaival az itt élő emberek hagyomány tiszteletével, igazi élményeket rejteget.

Településünk egyik fő nevezetessége hogy ,1926-ban Balás Jenő itt fedezte fel az országban elsőként a bauxitot, melynek emléktáblája vendéglőnk falán van elhelyezve.

Röviden ennyivel szerettük volna köszönteni, HA felkeltettük érdeklődését látogasson el hozzánk szeretettel várjuk.

Tisztelettel:
Zimmermann család
És a vendéglő dolgozói