Vendégkönyv

Új bejegyzés a vendégkönyvbeÚj bejegyzés a vendégkönyvbe:

A hozzászólások valóságtartalmáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal, azonban ha egy adott hozzászólás saját – vagy más – jogos és méltányolható érdekeit sérti, illetve közérdeket sérthet, azt indoklás nélkül törölheti.


Spergelné Rádl Ibolya     27 május 2010 09:32 |
Kedves Puck!

A képek hamarosan felkerülnek a honlapra!
Onnan le lehet tölteni!

gánt     26 május 2010 19:53 | gánt
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
szeretném megkérdezmi,hogy mikor fognak a honlapon megjellenni a májfadöntésről a képek?

a választ előre is köszönöm :p :grin :)

puck     26 május 2010 05:49 | Gánt
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Szia Ibi!
Volt egy uriember a mostani pünkösdi bálon aki fényképezet!
Érdeklődnék hogy azokat a képeket megtudnám valahogy szerezni????
Előre is nagyon köcce!!!
Üdv

Bifkovicsné Liga Erika     13 május 2010 09:38 | Érd
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Tanítványaimmal évek óta erdei iskolai program helyszínének választom Gántot.
A település nyugodt, szeretetet és barátságot sugároz. A szállásadónk önzetlen segítsége, az étkezésről gondoskodó vendéglősök gyerekek szinte minden igényét kielégítő vendéglátása hozzájárul ahhoz, hogy Gántra szívesen gondoljanak és családjaikkal is ellátogassanak erre a településre. Gánton élő emberek büszkék lehetnek településükre.

Spergelné Rádl Ibolya     06 május 2010 10:54 |
A busz témához hozzászólóknak!

Készítek aláírásgyűjtőket, ha valaki szívesen elvállalja, hogy nekilát, az péntektől hozzájuthat a Polgármesteri Hivatalban a nyomtatványhoz. Ha megvannak az aláírások, utána tovább lépünk.
Köszönöm!

Potornai Tiborné     05 május 2010 19:22 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
A 17.30-as buszjárattal kapcsolatban felmérést kéne csinálni,mert tényleg lehet,hogy volna olyan diák,vagy felnőtt aki kihasználná.

Zimmermann-né Tímea     04 május 2010 19:58 | Gánt
Örülök, hogy felvetődött ez a téma. Igenis össze kell fogni, mert nem létezik ha több százan aláírjuk, akkor nem kell semmit tenniünk!!! Gondolom a Bányatelepen lakók érdekét is szolgálná. remélem sikerül valamit elérni.

Üdv: Timi :p

POTORNAI TIBORNÉ     03 május 2010 20:11 | GÁNT
SZÍVESEN GYŰJTENÉK ALÁÍROSAKAT,HA NYOMTATTOK ILYEN KÉRDŐÍVEKET,ÉN IS SZERETNÉK BELŐLE,KÖSZÖNÖM.NEM EGYSZER ÉN IS UTAZNÉK EZEN A JÁRATON,MUNKÁMBÓL KIFOLYÓLAG.A GYEREK JAVA VÉGEZ FÉL KETTŐ ELŐTT.MENTEM EGY PÁRSZOR CSÁKVÁRRA ADDIG EZZEL A BUSSZAL,MÍG JÖTT,ÉS MINDIG MEGVÁRTA A BOGLÁRI GYEREKEKET A BUSZ,ÉS NEM KÉSTÉK LE.ÜDVÖZLETEM POTORNAI TIBORNÉ

Gánti lakos 2.     03 május 2010 18:36 | gánt
Tisztelt Polgármester asszony!

A buszjáratok alakulása engem is érdekelne, mert nagyban megkönnyítené a mi bejárásunkat is Fehérvárra. (Főleg a Szfvár-Gánt 18.30)
Egyébként arra én is kiváncsi lennék mi alapján követi figyelemmel a volán az utasok létszámát, mivel a gántiak fel sem szálnak, egy-két bátor stoppost leszámitva!?!?
Az aláírás gyűjtéssel én is egyet értek!

Üdv

Spergelné Rádl Ibolya     03 május 2010 10:09 |
Kedves Kérdező!

Az Alba Volánhoz már két levelet is írtunk. Sajnos mindkettőre elutasító választ kaptunk.
Mérlegelésük fő szempontja a következő volt:
"A járatot átlagosan 5-6 fő vette igénybe Gántra, a Székesfehérvárról Vértesboglárra hazautazó átlagosan 20 fő tanulónak az eljutása így a legtöbb esetben meghiusult, mert nem érték el a Csákvárról Bicskére induló járatot, amelyre Csákvár Szabadság téren szálltak volna át. Ezért a távolabb utazó tanulók mellett döntöttünk, amely így sajnálatosan a gánti lakosság kárára történt. A Csákvárról Bicskére induló járat változtatására viszont nincs lehetőség, mert vasúti csatlakozást biztosít Bicske vasútállomáson Budapest és Tatabánya irányába.
Sajnos a fenti indokok miatt jelenleg nem tudjuk a kérdéses járatot Gánton keresztül közlekedtetni, de az érintett utasforgalom alakulását továbbra is kiemelt figyelemmel kísérjük"
A javaslatom a következő:
- gyűjthetnénk aláírásokat ismét (ha vállalnák azok a gyűjtést, akik előzőleg is megtették, az jó lenne), én pedig személyesen bemennék vele a Volánhoz.

Krisz     01 május 2010 13:23 | Gánt
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Mi is kérdeztük a Volánt, hogy mi kell ahoz, hogy a 17,30-as bejöjjön Gántra? Azt felelték, hogy ha aláírást gyüjtünk, és az önkormányzat is jelzi feléjük, hogy tényleges igány merült fel, akkor tudnak bármit is kezdeményezni!!! Szerintem, egy ilyen adatlapot minden Gánti szívessen aláirna.

Kérdező     15 április 2010 15:54 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Érdeklődnénk,az ALBA VOLÁN felé aláírt levelek sorsáról.Mitöbb,ha választ kaptak,akkor arról,hogy mi volt a Volán reakciója.Köszi

Spergelné Rádl Ibolya     06 április 2010 11:44 |
Kedves Budai Katalin!

A tojásgurítás régi gánti hagyomány, melyet tavaly óta megpróbáltunk a Német Kisebbségi Önkormányzattal újra feleleveníteni, persze újabb dolgokkal színesíteni. Az idén sajnos a rossz idő miatt elmaradt, de tavaly zenés menettel mentünk fel a hegyre, majd elkezdődött a tojásgurítás, különböző játékok formájában.

Budai Katalin Emma Valéria Paula     05 április 2010 07:08 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Mi az a tojásgurítás??!!! :?

Budai Katalin Emma Valéria Paula     05 április 2010 07:05 | Eger
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Egész jó!!! :)

Spergelné Rádl Ibolya     04 április 2010 15:13 |
Kedves Tos!

Májusban jelenik meg az Újság, a rendeleteinket a honlapunkon olvashatja!

Spergelné Rádl Ibolya     04 április 2010 15:11 |
Kedves Anyuka!
A testület döntött így, ha további kérdése van, szívesen válaszolok rá személyesen. A feladatai ki vannak függesztve a hivatalban, de a hirdetőkön is megtalálhaó volt.

TOS     31 március 2010 19:45 |
Mikor kapunk Hírmondót,vagy Faluújságot?A testület munkájáról,a rendeletekről,költségvetésről?Régen erről mindig tudott a falu lakossága.

Anyuka     30 március 2010 20:37 | GÁNT
KI TUDJA MIÉRT NEM GÁNTI LAKOS LETT A TELEPÜLÉSŐR?ÚGY TUDOM VOLT RÁ JELENTKEZŐ INNEN A FALUBÓL IS.MIT CSINÁL Ő EGÉSZ NAP?MI A FELADATA EGY TELEPÜLÉSŐRNEK?

Gánti lakos     28 március 2010 18:30 | Gánt
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Nagyon szeretek Gánton lakni. A falu zaj mentes nyugalmas hely. Nagyon sok jó program van. A hagyományok fent tartása nagyon jó mert egy egész nemzedék hagyományát át tudjuk adni a fiataloknak. :) ;) És az oldál pedig csodás minden itt van amit Gántról tudni kell vagy érdemes tudni. :p 8)


134
bejegyzés a vendégkönyvben
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>